Als je gaat sporten wil je geen last hebben van ongemakken die je workout kunnen belemmeren. Een goede outfit is dus erg belangrijk tijdens het sporten. Voor de dames geldt ook nog eens dat je bepaalde lichaamsdelen graag goed ingepakt wilt hebben, omdat ze anders alle kanten op gaan. Een goede sport bh is dan ook echt een must voor actieve dames. Er zijn bepaalde kwaliteiten waar sportkleding volgens ons aan moet voldoen en deze hebben we dan ook toegepast in onze producten.

Het meest belangrijke is natuurlijk dat het lekker zit.  Het moet als een tweede huid aanvoelen en je moet je er goed in kunnen bewegen. Geen beperkingen. Je wilt je geen zorgen maken dat je legging doorschijnt of afzakt. Ook maken wij gebruik van vochtafdrijvend materiaal, dus onze sportkleding is ook geschikt voor sporten met warmere temperaturen of in de buitenlucht. 

Sportkleding warme temperaturen

Hierboven: tijdens een lange wandeling (hier even gestopt om te poseren) met veel trappen in Kroatië, bij een temperatuur van zo'n 35 graden.

Wat misschien wel net zo belangrijk is, is dat je sportkleding er leuk uitziet. Okee, je gaat geen modeshow lopen, maar dat betekent niet dat je in je oude kloffie naar de gym wilt gaan, toch? Daarom hebben onze designs leuke prints, details en kleuren. We zijn nog steeds bezig met nieuwe ontwerpen en we proberen voor ieder wat wils te hebben. Sommige dames vinden het geweldig om in een felroze outfit rond te lopen en andere dames houden het liever wat rustiger. Dat begrijpen we, dus daar proberen we onze ontwerpen ook op af te stellen. Binnenkort komen er weer een aantal nieuwe producten online. Ben je benieuwd of er iets voor jou tussen zit, houd dan onze website in de gaten. 

Wat vind jij belangrijk tijdens het sporten? Volg ons op Facebook of Instagram en laat het ons weten in de comments.